+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

SIG üvelykujj támasz pisztolyra!
2021 Március 25

Beépítése a fegyverbe egyszerű: a karbantartásnál megszokott módon a részleges szétszerelésnél a szét-összeszerelő kart ki kell venni, és helyére ezt az alkatrészt kell behelyezni. A hüvelykujjat támasztó felület bordázott, a szán felőli oldalon védőlemez található, így a hüvelykujj nem ér hozzá a szánhoz, nem “fogja le” a szánt a lövő, így nem okoz esetleges töltési problémát egy nem tökéletes ráfogás esetén sem. A védőlemez felső része ferde kialakítású, így gyors ráfogásnál rávezeti az ujjat a helyes pozícióra. A termék fix dőlésszög kialakítással készül, de előzetes egyéni igény alapján ez opcionálisan változtatható. A termékhez opcionálisan választható magasító lemez, melyet két csavarral lehet ráerősíteni a hüvelykujjat támasztó felületre, így a segítő kéz hüvelykujjának távolsága (a fegyver csőtengelyével párhuzamosan előre-hátra) egyéni igény szerint beállítható. Az extra lemez felülete szintén bordázott, vastagsága egyéni igény szerint alakítható, alap esetben 1mm és 2 mm-es lemezek állnak rendelkezésre. Az alkatrészek anyaga acél, alap felületkezelése a fegyverek fekete színével megegyező. Opcionálisan választható rozsdamentes acél alapanyag, illetve bármilyen szín, cerrakote kerámia bevonattal elkészítve. A szánnal párhuzamos védőlemezre lézer gravírozással opcionálisan igény szerinti egyedi minta (logo, monogram, stb.) felvihető.

Kompatibilis a következő fegyverekhez:

                SIG P320 compact

                SIG P320 full size

                SIG P320 – M17

                SIG P320 RX Romeo 1

                SIG P320 X-Five

                SIG P320 X-Five Legion

Választható opciók:

                -Magasító lemez (2 süllyesztett fejű csavarral)

                -Cerrakote bevonal (tetszés szerinti szín): egyedi árkialakítással

                -Egyedi lézer gravírozott logo tervezéssel: egyedi árkialakítással

                -Egyedi lézer gravírozott logo tervezés nélkül, csak a gravírozás

                -Egyedi dőlésszög kialakítása (kizárólag előrendeléssel)


A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).