+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

Sig Sauer P-226 X-Five 9 mm Maroklőfegyv 5" Nikkel Fa Markolat Rendelésre

Anyaga rozsdamentes acél, cső hossz 127mm, kaliber 9mm Luger tárkapacítás 19 db.Single action külső kakasos elsütőszerkezet, kétkezes biztosítás, Nill Griff diófa markolat, süllyesztett mikróméteres irányzék, állítható elsütőbillentyű és sütési erő (10-16 Newton között). A felületkezelés miatt, az exkluziv megjelenés mellett a fegyver könnyebben tisztítható. Pontlővészetre is és dinamikus lővészetre is egyaránt alkalmas.

Az árak és a készlet információk tájékoztató jellegűek, nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek!
Gyártó: Sig Sauer
Termékkód: 5508-0047
A termék áráról és az aktuális készletről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!


Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).