+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

P-22 Walther 9mm P.A.K. Gáz-Riasztó Pisztoly Fekete gázpisztoly

A mindössze 440g súlyú gázfegyver rendkívül könnyen rejthe tő. A Walther konstukció megbízható és összetett kialakítás ának köszönhetően hölgyek és urak részére egyaránt ajánljuk. A tárba 7 db PA lőszer helyezhető, riasztó vagy gáztöltéssel , melynek energiája a 87mm-es csövön át távozik a fegyverből . A szán végén elhelyezett biztosító és a sátorvason lévő tárkioldó mind a fegyver könnyű és gyors kezelhetőségét segíti. A balesetek elkerülése miatt a fegyver egy külön kulccsal működő gyerekzárat is elhelyeztek.

Az árak és a készlet információk tájékoztató jellegűek, nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek!
Gyártó: 1
Termékkód: 5538-0043
Kivitel: Öntöltő
58.700 Ft bruttó


Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).