+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

M-Arms markolatok, tárfenekek és tártölcsérek!
2020 Szeptember 08

A pisztolymarkolatok az alábbi szinekben elérhetőek vagy rendelhetőek: fekete, kék, piros, ezüst, narancs, bronz, lila, zöld, arany, benzin zöld
CZ Shadow 2, CZ Shadow 1, CZ 75, CZ SP 01 típusokhoz kifejezetten a tenyérben tökéletesen illeszkedő fogására tervezték nedves / izzadt kéz esetén is.
A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).