+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

G-Shoot 4Matic Múzeális Lupara 17,6mm gumi/ 9 mm R


G-Shoot 4Matic Puska Elöltöltős 17,6mm gumi/ 9mm PAK - Fegyver- lőszer- sportlövészet- Frommer fegyverbolt Budapest - frommerfegyverbolt.huTeljesen acél szerkezet, fa előagy és tusa!


 Megerősített csőszerkezet konstrukció, mely lényegesen megnövelt élettartammal ruházza fel az eszközt, megbízható és kitűnően működő konstrukció. A hosszú (Long) kivitel erősített tusatalp kiképzéssel rendelkezik.Rövid csőszerkezettel kialakított változata, Lupara néven került forgalomba. A termékre egy év garanciát biztosítunk

Az árak és a készlet információk tájékoztató jellegűek, nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek!
Gyártó: 1
Termékkód: 5548-0005
Kivitel: Dupla lövetű
A termék áráról és az aktuális készletről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!


Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).